Franklinstraat 6
's-Gravenzande
0174 441 268

Bram Meijboom, apparaten nakijken

Bijna 40 jaar stond Bram Meijboom voor de klas op de Ichthusschool in Monster. Toen hij de leeftijd van 61 jaar bereikte, besloot hij gebruik te maken van de kans om vervroegd te stoppen met werken. Eenmaal thuis zag hij een advertentie van De Recycling, waarin een vrijwilliger werd gezocht, die deskundig was op het gebied van de elektrotechniek. Meijboom solliciteerde en werd aangenomen.

Eindelijk kreeg Poeldijker Bram Meijboom de kans om iets te doen met zijn kennis op het gebied van elektrotechniek. Hij vertelt: “Van kleins af aan had ik belangstelling voor dit vakgebied. Ik zat toen al op vrij jonge leeftijd met versterkertjes te knutselen. Het zit blijkbaar in mijn genen.”

Foto reparatie elektro Bram Meijboom

Alle apparaten, die met elektrotechniek te maken hebben en worden binnengebracht, worden eerst door hem of een van zijn zes collega’s nagekeken en zo mogelijk hersteld. Zij proberen alles weer aan de gang te krijgen. Vandaar dat de kringloopwinkel de koper van bijvoorbeeld een koffiezetapparaat ook enige garantie geeft.

Supervisie
Bram Meijboom (nu 70) is sinds 2012 ook hoofd Facilitaire Zaken. Dat betekent dat hij de supervisie heeft over alles wat met het gebouw aan de Franklinstraat te maken heeft, zowel binnen als buiten. “Alles in het gebouw is optimaal”, zo stelt hij. Meijboom is inmiddels negen jaar als vrijwilliger actief bij de grootste kringloopwinkel van het Westland.

Ook interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Kijk bij de vacatures.