Franklinstraat 6
's-Gravenzande
0174 441 268

Modeshow wordt een feestje

Er stond afgelopen zaterdag (15 juni) een modeshow op het programma bij de Recycling in de Franklinstraat in ‘s-Gravenzande. Maar vrijwilligers en bezoekers maakten er een heuse feestmiddag van, compleet met muziek en dans.

‘Een modeshow hoort een beetje bij een jubileum van de Recycling’, zegt Jetty Grootveld. Zij leidt al vijftien jaar de kledingafdeling bij De Recycling, die het 30-jarig jubileum met tal van leuke activiteiten viert, verspreid over heel 2013. Zoals een modeshow, die eerder onder meer ook ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan werd georganiseerd.

Modeshow met breakdance

Halsbrekende toeren
Afgelopen zaterdag was er nog het nodige omheen te doen. Koos Voskuil liet het publiek tussen de shows door genieten van mooie gitaarmuziek. Johan Koene, penningmeester van De Recycling, gaf samen met zijn vrouw een demonstratie latin-american dansen. En Thijs en Toine, kleinkinderen van vrijwilligster Annemiek van Anraad, haalden als volleerde breakdancers halsbrekende toeren uit op dezelfde dansvloer.

Voor een prikkie
Er klonk geregeld applaus tijdens de optredens, maar ook voor de modellen op de catwalk. Vrijwilligers van De Recycling toonden er in drie verschillende shows welke mooie kleren er zoal te koop zijn bij de kringloopwinkel. Veelal voor een prikkie, maakte speaker Wilma Voskamp duidelijk.

Uitzondering was een prachtige bruidsjurk uit 1945, want die was niet te koop en werd  uitsluitend getoond door een dresswoman/vrijwilliger van De Recycling.

‘Zo’n modeshow is elke keer weer een succes’, constateerde Jetty Grootveld zaterdag terecht. Vrijwilligers en bezoekers genoten zichtbaar van het feestelijke evenement. En de opbrengst van de verkochte kleding is – zoals gewoonlijk – bestemd voor goede doelen.

[nggallery id=12]