Franklinstraat 6
's-Gravenzande
0174 441 268

Sieradendokter trekt veel bezoekers

Bij kringloop De Recycling is afgelopen zaterdag (18 mei) een sieradenmiddag georganiseerd. Er kwamen veel mensen op af. Deelnemers aan een workshop leerden ook hoe je van afval een trendy sieraad kunt maken. De Recycling is een van de grootste kringloopwinkels van het Westland.

‘De opkomst is hoog en er wordt goed verkocht. Dat vind ik erg leuk’, zegt Jeannet van den Berg. Zij beheert de sieradenafdeling van De Recycling.

Er zijn onderaan dit bericht veel foto’s te vinden.

PB sieradenmiddag De Recycling

Bezoekers konden zaterdag allerlei mooie sieraden kopen die het afgelopen jaar zijn ingeleverd. Er werd ook een workshop gehouden. Daarin konden deelnemers leren hoe je bijvoorbeeld een trendy ketting kunt maken van afvalmaterialen, zoals oude fietsbanden, wat draadmateriaal en kralen.
Bovendien was een ‘sieradendokter’ aanwezig voor kleine reparaties aan sieraden.

Overigens loont het voor mensen die van sieraden houden de moeite om regelmatig bij De Recycling langs te komen. Volgens Jeannet van den Berg worden wekelijks behoorlijk veel kettinkjes, armbanden, oorbellen en dergelijke ingezameld. ‘We hanteren vriendelijke prijsjes, voor goede sieraden. En er is altijd wel voor elk wat wils.’

De sieradenmiddag werd georganiseerd in het kader van het 30-jarig bestaan van De Recycling. De opbrengst was zoals gewoonlijk bestemd voor goede doelen. De Recycling viert het jubileum dit jaar met tal van bijzondere activiteiten. In juni staat een modeshow op het programma.

[nggallery id=11]