Franklinstraat 6
's-Gravenzande
0174 441 268

Veiling 29 september voor hospice

Kringloopwinkel De Recycling houdt op zaterdag 29 september een veiling, de opbrengst is voor hospice Beukenrode in Naaldwijk. De veiling start om 14:00 uur in de winkel aan de Franklinstraat 6 in ‘s-Gravenzande. Bijzondere spullen die afgelopen maanden bij De Recycling zijn ingeleverd, worden dan geveild.

De veilingkavels met de aangeboden spullen kunnen op vrijdag 28 september en zaterdagochtend 29 september bekeken worden tijdens de openingstijden van de kringloopwinkel. Maarten van der Zwan, ook voorzitter van het bestuur van De Recycling, is veilingmeester. Hij is enthousiast: “Zelf houd ik enorm van veilingen. En we merken dat veel van onze vrijwilligers enthousiast zijn over het hospice. Daarom vind ik het geweldig dat ik nu ten bate van het hospice mensen mag verleiden om mee te bieden tijdens onze veiling.”

Inbrengen
Veilingmeester Van der Zwan ziet graag dat mensen nog meer bijzondere spullen aanbieden ten bate van het hospice: “Het zou geweldig zijn als mensen het hospice willen steunen door iets bijzonders aan te bieden. Als ze dat inleveren bij onze innamebalie en melden dat het voor de veiling is, dan gaan we ons best doen om er de beste prijs voor te krijgen. Zo helpen we het hospice.”

In het hospice, dat momenteel in aanbouw is, krijgen stervenden de gelegenheid de laatste fase in hun menswaardig te laten verlopen, op een veilige plek en in een liefdevolle omgeving.