Franklinstraat 6
's-Gravenzande
0174 441 268

Winkelbezoek op afspraak weer mogelijk!

Onze winkel kan maximaal 15 bezoekers tegelijkertijd ontvangen. De winkelingang aan de zijkant van het gebouw wordt weer in gebruik genomen. Nadat u enige instructies van onze vrijwilligers hebt gekregen, zult u een klein uur de tijd krijgen om te winkelen. Aan het einde van het winkeluur zullen wij u aanwijzingen geven om tijdig af te rekenen bij de kassa, zodat de volgende groep bezoekers op de afgesproken tijd naar binnen kan.

U kunt uiterlijk een dag vóór uw bezoek een reservering te plaatsen. Een reservering is daarbij bestemd voor 1 persoon. Elke persoon krijgt ongeveer 1 uur de tijd om te winkelen. U kunt het makkelijkst reserveren via onze website. U kunt 2 weken (14 dagen x 24 uur) vooruit reserveren.

Echter, als u de reserveringswebsite te moeilijk vindt, dan kunt u ook een e-mail sturen naar reserveringen@kringloopwinkelderecycling.nl met daarin de gewenste dag en gewenst tijd. Dan gaan wij voor u de reservering invullen op de reserveringswebsite en ontvangt u een eventuele bevestiging van de reservering per e-mail terug. Als de door u gekozen tijd bezet blijkt te zijn, sturen wij u ook een e-mail terug dat u helaas niet kan komen die dag. Gelieve niet bellen, maar alleen mailen.

Openingstijden van de winkel vanaf 16 maart

  • Woensdag: 13:00 – 16:00 uur
  • Vrijdag: 13:00 – 17:00 uur en 18:00 – 20:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur

Algemene regels

  • Kom niet naar de winkel als u gezondheidsklachten hebt;
  • Draag een mondkapje in de winkel en houd afstand;
  • Een winkelmandje is verplicht;
  • Kom alleen naar de winkel als u gereserveerd hebt en hier een bevestiging van heeft gekregen, anders mogen wij u niet binnen laten.

Reserveren

Via de onderstaande link kunt een een reservering voor een winkelbezoek plaatsen: