Franklinstraat 6
's-Gravenzande
0174 441 268

Diensten

Spullen Inleveren

Nagenoeg alle andere spullen nemen we in. Kijk daarvoor ook eens bij ons assortiment. Als u twijfelt, neem dan gerust contact op.

Ophaalservice

Niet iedereen heeft een geschikte auto om meubels te brengen. Geen probleem, want De Recycling heeft een gratis ophaalservice!

Spullen Ophalen & Bezorgen

Gratis ophaalservice

Het ophalen van spullen is gratis. We halen spullen op in de regio binnen het Westland, Wateringen, Hoek van Holland, Kijkduin, Loosduinen en ook Maassluis .

Bekijk vooraf wel even welke spullen we niet innemen. Bij het ophalen dienen de spullen op de begane grond te staan. U kunt het formulier hieronder invullen of bellen naar telefoonnummer 0174 441 268 of contact opnemen via ophalen@recyclingwestland.nl.

Donaties aanvragen

Werkwijze bij aanvragen

  • Als u een donatie wilt, vult u dan het digitale aanvraagformulier volledig en duidelijk in. Papieren en mondelinge aanvragen nemen we niet in behandeling. De doorlooptijd voor donaties in natura is veelal twee of drie weken, voor financiële aanvragen maximaal vier maanden. Er zijn twee formulieren beschikbaar:
  • Het aanvraagformulier voor donaties in natura
  • Het aanvraagformulier voor financiële donaties
Naast het invullen van het aanvraagformulier is een projectplan welkom, maar niet verplicht. Voor financiële donaties vanaf € 2.000 is een recent jaarverslag nodig. Stuur dit naar donaties@recyclingwestland.nl of via het contactformulier of per post naar:
De Recycling
T.a.v. de donatiecommissie
Postbus 312
2690 AH ‘s-Gravenzande

Vrijwilliger worden

Als u interesse hebt, kijk dan even bij de informatie over vrijwilligers. Voor meer info kunt u contact opnemen met Leendert de Voogd (bestuursvoorzitter). Bel met 06 24223896 of mail naar info@recyclingwestland.nl.