Franklinstraat 6
's-Gravenzande
0174 441 268

Nieuws

Onze Facebookpagina en Twitter…

U kunt ons terugvinden op Facebook en Twitter. Het is handig voor u om het allerlaatste nieuws te volgen, speciale aanbiedingen te bekijken en het variërende aanbod wat in de winkel komt of staat.
40 jaar De Recycling
Dit jaar bestaat De Recycling 40 jaar en dat gaan we vieren. Dit heugelijke feit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.
In september vieren wij dat een week lang. Zet het al vast in uw agenda.
Vooruitlopend hebben we de bestikkering van de bedrijfsauto alvast aangepast.

 

 

Spullen/goederen gevraagd!

Wij zijn leeg!!! komt u overtollige goederen brengen?U kunt ook bellen of een bericht naar ons zenden. Wij komen uw spullen graag ophalen..

Helemaal gratis !

 

 

 

 

Nieuwe vloer in onze kringloopwinkel De Recycling.

We zijn even dicht geweest door een grote interne verbouwing. Wij hebben een nieuwe vloer gekregen. Prachtig opnieuw gestort zodat iedereen zowel wij als u weer prettig kunnen snuffelen in onze winkel.

 

 

 

 

Schooltje in Apuan op Bali afgerond!

Dankzij de gulle gift uit opbrengst van de Recycling is deze week de bouw van een schooltje in Apuan op Bali afgerond. Het schooltje is officieel overgedragen aan dorp. Bedankt voor deze bijdrage aan een mooi project!

Oude pc of laptops stuk? Gooi deze niet weg maar lever deze bij ons in!

Heeft u een oude pc of een laptop of een beeldscherm die stuk is of reeds vervangen is door een nieuw(er) exemplaar? Gooi uw pc of laptop niet weg maar lever deze in bij onze kringloop!

 

 

 

 

https://www.facebook.com/recyclingwestland/