Franklinstraat 6
's-Gravenzande
0174 441 268

Spullen inleveren

Belangrijk bericht:
Per augustus 2019 voeren we een streng innamebeleid. De reden daarvoor is dat De Recycling geen onbuikbare goederen meer mag afleveren bij de milieustraat van de gemeente, maar via een bedrijf tegen betaling moet laten afvoeren. Hieraan zijn hoge kosten verbonden die ten koste gaan van onze donaties. Wij hopen op uw begrip.

Heeft u spullen over? Tweedehands spullen zijn van harte welkom!

Deze bieden we aan in onze kringloopwinkel tegen een klein prijsje. De opbrengst gaat naar goede doelen. Het mooiste is dat we zo onze Westlandse afvalberg verkleinen en bijdragen aan een beter milieu. Als we spullen over hebben gaan die weer naar goede doelen zoals: Hoop voor Albanië, Dorkas en andere stichtingen.

De openingtijden van de innamebalie vindt u rechtsboven in uw beeldscherm.

Wat nemen we niet in?
Spullen die al te vies of beschadigd zijn nemen we niet in. Bedenk: “Zou ik zelf overwegen dit te kopen?”

Ook de volgende spullen nemen we niet in:

  • Spullen die chemisch afval bevatten
  • Donker eiken (wand)meubels
  • Meubels met stoffen bekleding
  • Diaprojectoren en -schermen

Wat nemen we wel in?
Nagenoeg alle andere spullen nemen we wel in. Kijk daarvoor ook eens bij ons assortiment. Als u twijfelt, neem dan gerust contact op.

Kleine Elektronische Huishoudelijke Apparaten Met Recycling ...Ook zamelt onze kringloopwinkel, in samenwerking met Wecycle, alle afgedankte elektrische apparatuur in die vervolgens gerecycled zal worden. Vanaf een elektrische tandenborstel tot aan een kapotte koelkast.

Consument verwacht van moderne (online) winkel inleverservice ...

Ophaalservice
Niet iedereen heeft een geschikte auto om meubels te brengen. Geen probleem, want De Recycling heeft een gratis ophaalservice!