Franklinstraat 6
's-Gravenzande
0174 441 268

Vrijwilliger worden

Het team van De Recycling bestaat uit meer dan 70 enthousiaste vrijwilligers, jong en oud. Bij De Recycling is er vrijwilligerswerk in overvloed. Nieuwe medewerkers zijn altijd van harte welkom.

Vacatures
Er is een overzicht met actuele vacatures. Voor informatie en meer mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Suzanne van der Leest (bestuur). Bel met 06-38740639 of mail naar info@recyclingwestland.nl.

Wat we u bieden
Meewerken als vrijwilliger bij De Recycling is de moeite waard. Waarom?

  • U werkt mee aan een beter milieu en donaties voor goede doelen.
  • U bent onderdeel van een gezellig team, veel lol.
  • U krijgt ruimte om uw specifieke talenten in te zetten.
  • U kunt na een half jaar meebeslissen over donaties.

Zo’n drie keer per jaar zijn er activiteiten voor al onze vrijwilligers. Dat varieert van een barbeque tot een avondje waarin u wordt bijgepraat door het bestuur.

De tijden dat u aan de slag gaat bepalen we in overleg. Ook buiten de openingstijden van de winkel is er van alles te doen.

Wat we verwachten
Als u bij De Recycling komt meehelpen, verwachten we ook wat van u:

  • U bent enthousiast over onze doelstellingen.
  • U kunt minimaal vier uur per maand meehelpen.
  • U vindt het leuk om met en voor mensen te werken.

Hoe het gaat
Als u mee wilt helpen, heten we u eerst welkom in een introductiegesprekje. Op basis van uw voorkeuren en mogelijkheden delen we u vervolgens in bij een winkelafdeling of commissie. U loopt eerst een tijdje mee met een ‘oude rot’ en we hebben daarna een evaluatiegesprek. Als u het naar uw zin heeft en wij zien het ook zitten, dan kunt u daarna zelfstandig aan de slag. Vanwege verzekeringen en eisen van de Belastingdienst sluiten we met vrijwilligers een eenvoudige vrijwilligersovereenkomst.