Franklinstraat 6
's-Gravenzande
0174 441 268

Ophalen en bezorgen

Belangrijk bericht:

Per augustus 2019 voeren we een streng ophaal- en inname beleid. De reden daarvoor is dat De Recycling geen onbuikbare goederen meer mag afleveren bij de milieustraat van de gemeente, maar via een bedrijf tegen betaling moet laten afvoeren. Hieraan zijn hoge kosten verbonden die ten koste gaan van onze donaties. Wij hopen op uw begrip.

Op afspraak kunnen we spullen bij u thuis halen of brengen. Dit wordt verzorgd door onze vrijwilligers. Ook het ontruimen van huizen is na overleg regelmatig mogelijk.

Gratis ophaalservice
Het ophalen van spullen is gratis.
We halen spullen op in de regio binnen het Westland, Wateringen, Hoek van Holland, Kijkduin, Loosduinen en ook Maassluis . Bekijk vooraf wel even welke spullen we niet innemen. Bij het ophalen dienen de spullen op de begane grond te staan. U kunt het formulier hieronder invullen of bellen naar 0174 441 268 of contact opnemen via ophalen@recyclingwestland.nl.

Huis ontruimen
Het ontruimen van huizen – bijvoorbeeld na overlijden – kan De Recycling ook verzorgen.  Dit doen we na overleg, zodat helder is wat er moet gebeuren en welke spullen er dan voor De Recycling beschikbaar zijn. Onze vrijwilligers gaan daarna aan de slag. Neem hierover contact op door het formulier hieronder in te vullen of bel naar 0174 441 268.

Bezorgen
We kunnen grote spullen die u koopt bij u thuis brengen. Voor het bezorgen van spullen vragen we een kleine vergoeding:

  • Binnen ‘s-Gravenzande: € 5,-
  • In het Westland en Hoek van Holland: € 10,-
  • Buiten het Westland mogelijk in overleg

Aanvraag ophalen spullen
Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor het ophalen.

Voor- en achternaam:*
E-mail:*
Telefoon:*
Straat en nummer:*
Postcode en plaats:*


Omschrijf zo precies mogelijk welke spullen opgehaald kunnen worden:

Overige opmerkingen: